Gone fishing

Fra VeiskilleWiki
(Omdirigert fra Gone Fishing)
Hopp til navigering Hopp til søk
Kalender.gif Dato: År 13 etter Stjernefallet
Gone fishing
Tittel Gone fishing
Dato Juni 2002
Sted Ved Sandbakken i Enebakk
Inlaiv dato År 13 e.S
Inlaiv sted Malderia
Antall deltakere Ca. 15
Arrangører Espen
Konsept Tronregent Kaern drar på fisketur, og da må stab og gjester følge med.

Kort oppsummering

Fra presentasjonen av laiven:

Tronregent Kaern er Malderias mektige mann. Mektige menn får enkelte ganger rare ideer.

Tronregenten har bestemt seg for å dra på fisketur. Dette får konsekvenser for hans stab og de som har avtaler med ham i den tiden dette gjelder. Kaern ser nemlig ikke problemer med å kombinere fisketur og arbeid, noe de dannede menn og kvinner nok ser på som litt mer av en utfordring.

Laiven handler om daglige gjøremål ved hoffet i uvanlige omgivelser. Malplasserte byråkrater i fri natur, masete lobbyister, snokende tjenere, utålmodige diplomater. All in a days work.

Spillet kommer til å foregå på improviserte møterom (telt), ved lunsjbordet og for mange, på venterommet. De aller færreste får en audiens med Kaern personlig, men er ved hoffet for å diskutere saker med andre parter i sin sak og om mulig legge frem ett forslag for tronen. Det meste av slikt tas hånd om av Hoffmarskalken, makten foran tronen.

Laiven handler forsåvidt om politikk, men stemingen er viktigere enn realismen. Du trenger ikke hovedfag i statsvitenskap for å bidra på denne laiven. Alle roller gis skriflige mål og argumenter, resten er impro og litt "malderiakunnskap". Laivens mål er å fremstille den absurde stemningen ved hoffet på tur, konkretisere enkelte sider ved landet Malderia i laivprosjektet Veiskille, og til sist å bruke laiven som prolog for spillere som skal spille malderere på Sannhetens Øyeblikk.

Tid og sted

Laiven foregikk i år 13 ER / juni 2002 i Malderia