Gloria Solanas

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Gloria Solanas
[[Bilde:Laivgalleriet|220px]]
Navn Gloria Solanas
Født År 18 f.s.
Nasjonalitet Ulymar
Yrke Sannhetsprest
Spilt på Camarheim (2009)
Spiller Trine

Presentasjon

Gloria er en ulymar av vandrerslekt. Hun var atten ved stjernefallet og føler at hun ble voksen sammen med verden. Hun var svært fascinert av at Sannhetens Gudinne var gjenoppstått og av følelsen av at bønner hun hadde bedt hele livet endelig ble besvart. Da Ulymar ble opprettet og man gikk i gang med byggingen av et nytt Sannhetstempel i Eolan, bestemte Gloria seg for å bli prest.

Det første året fikk hun opplæring i Eolan. På denne tiden hadde ikke Sannhetskirken funnet sin form ennå. Man hadde overleveringer av hvordan sannhetstilbedelsen hadde vært i De syv kongers rike, men innså at verden var helt anderledes nå. Den nye Sannhetskirken måtte finne sin form. Gloria fikk derfor være med på å utvikle ritualer og liturgi.

Etter å ha vært samlet i Eolan i et års tid, begynte de fleste av Sannhetsprestene å vandre rundt i det nye landet. Man vandret gjerne to og to, en eldre og en yngre. Gloria vandret i denne perioden sammen med Valeria Fuentes, som ble stående som hennes mentor i mange år. Valeria var i 70-årene og var blant de vandrerne som hadde vært mest opptatt av Sannhetens Gudinne før Stjernefallet. Valeria sitter nå om dagen i Eolan og bestemmer hvilke prester som skal sendes hvor.

På vandringene sine møtte Sannhetsprestene både Vandrere og de andre innbyggerne i Ulymar. Vandrerne måtte introduseres for nye måter å tilbe Sannheten på og de av de andre som ønsket å tilbe Sannheten, måtte læres opp fra grunnen.

En periode reiste Gloria sammen med to andre unge prester, og fra år 13 ble hun læremester for Demetrius Sil-Akais, en altheer som vendte seg mot sannheten etter at Rettferdighetens Gudinne ble avslørt som menneske. De har reist sammen blant annet i Østmark, Sargos og nå sist til ArChaz.

Venner og kjente

Gloria kjenner Demetrius Sil-Akais, Tereza Berto, FamilienCamarheim, Sancia Viera, Astri Tyrsdatter