Fullua Sha-Vakarian

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Fullua Sha-Vakarian
Navn Fullua Sha-Vakarian
Født 2 år før Stjernefallet
Nasjonalitet Altheisk
Yrke Jaktfører, Speiderkorpset
Spilt på Jakten fortsetter - Fiender iblant oss
Spiller Veronica Sæther


Med i det altheiske speiderkorpset, hvor hun er Jaktfører i Sha-Elim. Her følger hun med på grenselandet mot alveskogen, sammen med et mindre jaktlag. Tidligere har hun vært til sammen ni måneder ved Tåkefronten ved Sha-Elá. Fullua er oppvokst på en gård i Sha-Elim, av en fosterfamilie som fant henne alene i skogene rett etter Stjernefallet. Hun vet ingenting om sin opprinnelse.

Fullua er tilsynelatende fryktløs, og finner gjerne på litt risikable (for sin egen del) løsninger dersom problemer og farer oppstår. Hun kan kaste seg selv i faresonen uten å tenke seg om dersom det innebærer å redusere risikoen for noen andre. Noen vil nok tilskrive hennes fryktløshet som ren og skjær idioti, mens andre kanskje vil forklare det med hennes unge alder. De færreste (inkludert henne selv) har nylig fått vite at hun har underjordisk blod i årene. Dette kan kanskje komme godt med når hun nå skal forsøke å gå i dialog med alvene.

Hun ser opp til og respekterer de eldre og mer erfarne jaktførerne, selv om hun ikke alltid følger alle råd som blir gitt. Blid og sjarmerende nok til at det er vanskelig å være sint på henne selv om hun har gjort noe overilt. Hun mener alltid godt.

Ugift, men er i ferd med å bli dyttet på Adriane Sha-Takis' sønn Laius.