Farulius Ravensten

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Farulius Ravensten
Navn Farulius Ravensten
Alias Rulle
Født 10 år før Riften
Nasjonalitet Malderier
Yrke Kaptein i leiesoldatkompaniet Raids kompani
Spilt på Arans hus (2003), Raidlaiv I - VII, Camarheim (2009), Ekspedisjonen
Spiller Trond

Presentasjon

Farulius, kalt Rulle av noen få utvalgte, er den uekte sønn av handelsmannen Rannval Ravensten. Penger fra Ravensten familien har gått til å sørge for en god utdannelse, men status som uekte barn samt en egen evne til å si feil ting til feil tid gjorde det vanskelig for Farulius å passe inn noe sted. Han ble forflyttet gang på gang, fra et studie til et annet uten å klare å slå seg til ro med noe som helst. Det eneste faste punktet i denne tilværelsen var fekte-leksjoner hos Sverdmester Thallarian.

Farulius vervet seg selv til Hansken leiesoldatkompani. Han hadde visjoner om å skrive "Vår tids store krigs-epos", og følte at det eneste riktige var å skaffe seg førstehåndskunnskap om hvordan krig var. Realiteten han møtte i Løytnant Raids skjold var en ganske annen enn de glansbildet han hadde skapt seg etter litt for mange krigsromaner.

Tiden i skjoldet til Raid har satt sine spor. Han er ikke lenger like naiv og tillitsfull som han en gang var. Han er fortsatt både belært og belest, en som kan litt om alt.

Bemerkelsesverdig nok har han aldri vært vervet i den malderiske hær.

For tiden er Farulius kaptein i Raids kompani.

Familie, venner og bekjente

Jobber for Løytnant Raid og Sersjant/Kommandant Doral, sammen med Rogn, Heczan, Rasal og Haikan. Har tidligere jobbet med bl.a Kahn og Malron. Sønn av Rannval Ravensten.