Emanorus

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Emanorus
Navn Emanorus
Født År 1 etter DSKR
Nasjonalitet De syv kongers rike
Yrke Konge
Spilt på Ingen
Spiller Ingen

Presentasjon

Emanorus var sønn av syv mennesker og en alveprinsesse. De syv var grunnleggerene av De 7 Kongers Rike, og Emanorus var den første kongen som satt alene på tronen. Det fortelles om ham at han arvet alle de beste egenskapene av sine fedre, og unormalt langt livsløp av sin mor, selv sammenliknet med andre i hans slekt.

Important.pngHemmelig: Informasjonen i følgende avsnitt er svært lite kjent. Kun de som er vel bevandret i Vandrerfolkets historie kjenner til dette (Om merking av sider)

Emanorus var den eldste sønnen til de syv kongene og alveprinsessen, og han var også den eneste som hadde alle syv til fedre. Selv om De Syv hadde samlet verden under ett rike var det fremdeles et ungt rike. Emanorus brukte mye tid på å skape et stabilt og trygt samfunn for alle hans undersåtter. Han utnevnte sin bror Maykar til Førstesverd og Hærfører, og broren takket for tilliten ved å rense landet for det meste av demoner og ondskap sammen med sine Helbredere. Da Riket feiret sine første 500 år overlot Emanorus tronen til sin sønn Maenyr, og en tid etter det vandret han inn i alvenes skoger og forsvant.

Familie, venner og bekjente

Sønn av Eol, Redol, Noab, Mylades, Osym, Ulyman, Syden og alveprinsessen
Bror til Maykar
Far til Maenyr