Elora

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Dato: År 16 ES

Presentasjon

Elora (Catillia) er vandrer. Hun samler på sanger. I trygge vandrersammenkomster kan hun være litt (vel) glad i barmvarmet vin. Hun har til tider for mye å bære på. Hennes forståelse av livet er basert på å møte fremmede med et åpent sinn. Hun hører gjerne på fremmede og kjente sine historier. Hun er derfor mest hyggelig, omgjengelig og flørete. Gode samtaler og hyggelige minner betyr mye for henne.
Elora har alltid vandret mye. Før stjernefallet var hun bl.a. ett år i Eledyn (som ikke ville slippe henne ut). Etter stjernefallet har hun bl.a. vært i Malderia og hun har deltatt i ryddingen av Ulymar. Den siste tiden har hun vært en del i Ulymar og i Althéa, på grunn av oppdraget hun har jobbet med i over ett år nå. Hun var i bryllupet til Kong Ciaran og Mahela.

Familie, venner og bekjente

Som de fleste vandrere har hun opplevd både sorger og gleder. Hun giftet seg veldig ung med en mann som ikke var av vandrerslekt og som døde tidlig. Hun har to barn, hvorav sønnen Talmon hverken har arvet blodet eller vandrertrang. Han er gift og bonde. Datteren Manuela er derimot vandrer på sin hals.
Hun har to eldre tvillingbrødre: Erico og Tadeo, hvorav Erico er sterk i blodet mens Tadeo ikke er det. Etter Stjernefallet fant hun kun igjen Tadeo. Han begynner å bli en veldig gammel mann nå. Erico er fremdeles borte.
Eyen er en fuglealv, interessert i drømmer o.l. som har fulgt familien Catillia siden tipp, tipp Casimiros tid.

Hun kjenner mange andre vandrere: Disse er blant annet: Jago, Castor, Sanja, Nando, Lucia, Tajo, Néva, Sandre, Ciril, Laís, Ciaran, familien på Camarheim: Ramon, Rosalia, Marco, Aldo, Elvira, Roran, Ravia, Nerida, Milio, Adea samt Peyo, Lorena og Tacito og garantert en rekke andre.
Blant ikke-vandrere kjenner hun også mange, men spesielt to bør nevnes: Spor og Ouenus

Spiller og opptredener

Elora har blitt spilt av IsabelKorsvei, Et veiskille og Camarheim.