Eleni Sha-Nashia

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Eleni Sha-Nashia
Navn Eleni Sha-Nashia
Alias Eleni
Født 18 år før Stjernefallet
Nasjonalitet Altheisk
Yrke Jaktfører
Spilt på Jakten fortsetter
Spiller Benedikte

Eleni Sha Nashía, fra Sha-Elim.

Eleni er svært rasjonell, hun lar seg aldri styre av følelser eller impulser. Hun har tilsynelatende alltid god tid. Er i sosial sammenheng avbalansert og mild, men i tale er hun direkte. Det kunne ikke falle henne inn å gå rundt grøten, hun er av de som kaller en spade for en spade. I strid er hun i all sin rasjonalitet kald og kalkulerende.

Eleni ble født til den jobben hun gjør høsten år 18 f.sf. Hennes sjebne var militæret og som sin far ble hun speider. Hennes lærer var en tålmodig mann som viste å benytte barns lekenhet og konkuranse instinkt. Hun var ikke fylt 15 før hun ble Jeger og våren etter ble hun gift med Rihno Sha-Imad. Rihno var den hun hele livet ble forberedt på et ekteskap med, og han var hennes store kjærlighet.

Like før stjernefallet var Eleni, snaut 18 år gammel, akkuret forfremmet til Jaktfører. Under stjernefallet døde Rihno. De urolige årene som fulgte passet Eleni godt. Der det var stridigheter var Eleni.

Under felttoget mot Lothbard var Eleni Førstejeger.

Så fort tåkefronten var en realitet, meldte Eleni seg (16 e.sf.).

Senhøsten år 17 reiste Eleni som ledsager for blåpresten Nima Tar-Erion til Kroam. Nima skulle dit for å studere noen skrifter i biblioteket. I ventetiden (4 måneder) fra ankomst til avreise var Eleni fristilt. Tiden i Kroam brukte hun først og fremst til å studere forsvaret ved Tåkeveggen der.

Familie, venner og sånn

Far: Priam Sha-Nashia (død år 4 e.sf.)

Mor: Helena Sha-Nashia (død år 4 e.sf)

Morfar: Persus (gammel og senil)

Gift med: Peleion

Nære vennninner: Adriane Sha-Takis og Cassia Sil-Opia