Diskusjon:Ysmaks krøniker

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Kan det være en idé å dele opp denne i flere artikler, f.eks. en artikkel pr. kapittel, og gi Ysmaks krøniker en egen kategori? Hele teksten er jo enda lenger enn det som ligger ute, og den er allerede svært lang...
--Kristian 8. des 2006 kl. 17:40 (CET)


Er ikke krønikene en inlaiv tekst skrevet på laiv? I så fall synes jeg at kategoriserien bør være en kategori for inlaivtekster, og enten en linkside til de forskjellige Ysmak-tekstene (og hver enkelt artikkel tag-et med at de er del av Ysmaks krøniker), eller en underkategori under inlaiv-tekster for krønikene (hvis mulig).
--Ingrid 8. des 2006 kl. 21:22 (CET)

Krønikerne er skrevet av Jon Atle utenfor laiv, men er brukt som et inlaiv dokument. Jeg synes at en Ysmak-kategori som underkategori under en inlaiv-tekster-kategori høres ut som den beste løsningen så langt. En utfordring som gjenstår er å dele opp i passende kategorier. Det er mulig at dette er en dårlig idé, som gjør at teksten blir vanskeligere å lese på en helhetlig måte. Jeg er usikker selv.
--Kristian 9. des 2006 kl. 12:27 (CET)

jeg tror nok du har rett i at denne teksten mister sin sammenheng om vi deler den opp. Hvis vi gjoer det synes jeg vi samtidig skal beholde teksten i sin helhet som en egen artikkel. husk ogsaa at for mange kategorier og underkategorier gjoer wikien veldig uoversiktig og kronglete aa finne frem i..
Gustav 9. des 2006 kl. 14:50 (CET) i india:)