Diskusjon:Yasaseyo

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Kult med bakgrunn og historikk om kesharane, men eg synes det er kult om det er rart at desse geitegjetarane plutselig blei så teknisk anlagte etter stjernfallet. Det må ikkje forklarast for godt, er vel det eg meiner. Overgangen treng ikkje ha ei naturlig forklaring...

--Asbjørn 15. jan 2007 kl. 12:41 (CET)


hmm.. er enig det. selv om Yas. var en gluping trenger ikke alle de andre bli glupinger over natta heller. burde vel faa frem at etter hans doed gikk det nedover med denne sivilisasjonen, de klarte ikke tenke like godt. men beholdt idealet om aa vaere glup og oppfinnsom. dermed fikk de et supert spark bak da de fant biblioteket etter stjernefallet.. eller hva tror du?
Gustav 15. jan 2007 kl. 12:49 (CET)

Maha! tror jeg har det.. Det eneste folket satt igjen med var palasset, skrivekunsten og idealet om visdom og klokskap. Og det hele tok helt av etter stjernefallet... eller??
--Gustav 16. jan 2007 kl. 10:25 (CET)

Det kan jo også være så enkelt at da man våknet etter Stjernefallsnatta, var det en endring i sinnene til alle som var innenfor område xyz, med en vridning mot et mer teknisk tankesett. Mye av grunnen til at keshiske oppfinnelser ikke alltid har fungert så godt kan være at denne endringen, pluss biblioteket, ikke har vært ledsaget av en _erfaring_ innen ingeniørkunst og dess like. Her kan man på sikt tenke seg at man blir stadig bedre, litt som at japansk teknologi var rompe rundt 2.verdenskrig men nå er temmelig glimrende.
Bare en tanke. :)
Ingrid 16. jan 2007 kl. 15:16 (CET)