Diskusjon:Tigersneglen

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Det burde være en bruksmåte til, som er mer spillbar. Dette er kult å kunne bruke på laiv, men det er vanskelig å finne gulstripete sngeler, og spillere som er villige til å la dem krype rundt på seg :) Eksempel på annen bruksmåte er at man kan lage kremer som inneholder disse stoffene, men at kremen har svært begrenset holdbarhet?

--Espen 2. sep 2006 kl.12:11 (CEST)


Hentet fra «http://www.spilhaug.net/wiki/index.php?title=Diskusjon:Tigersneglen»

Vel en krem er fint og flott og sånt, men litt selvsagt ... hvor er originaliteten i det? Jeg mener at dette best viser den Kiltanske viljen til å eksperiementere. Men forventer ikke at noen skal la en snegle vandre over kroppen sin på en fremtidig kiltanlaiv. For de som skulle ønske det, kan sneglen være en del av en bakgrunn eller noe sånt.

Kremer kan være det som eksporteres kanskje ... at sneglens vandring i seg selv er ansett så ekstremt eller sært at bare Kiltanere er villige til å gjøre det?

Jeg mener ... hvem liker vel egentlig lutefisk ... ?

Arnfinn 3. sep 2006


Det er hele cluet. I min mening er det bedre med en bruksmåte som folk faktisk kan bruke på laiv, uten å måtte sminke en hagesnegle :) Kremvarianter bør kanskje være litt svakere eller noe slikt? Jeg mener, en bør jo ha noe igjen for å la snegler slime seg rundt på kroppen..

--Espen 3. sep 2006 kl.20:37 (CEST)