Diskusjon:Mytologi

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

De to første menneskene?

Kor kjem denne versjonen av historien frå? Referansane til kronjuveler stemmer, men det var ikkje noko dronning involvert, og det var utelukkande Sebk sitt påfunn. Dama hans blei med i eksil fordi ho ikkje ville vera igjen åleine, men ho var neppe glad for det han hadde gjort.

- Asbjørn


Dette var den historien halvalven Oenus fortalte på Et Veiskille, men jeg vet ikke hvor dette har stått skrevet.
- Arvid

Dette er den versjonen jeg har fått fra Gustav. Skal den bli stående, eller skal den skrives om?
- Trine

Burde få ny(e) tittel/titler

en side med navn mytologi burde omhandle mye mer enn dette. slik jeg ser det bør dette klasifiseres som en inlaiv historie ikke reelle fakta. la oss gi denne teksten en ny tittel og legge den under kategorien for fortellinger... strengt tatt kan den faktisk deles opp i flere fortellinger!?!

-Gustav 25. nov 2006 kl. 04:22 (CET)

tok meg den frihet å bare klippe og lime.. flytta mye til egne artikler og arkivert dem under fortellinger (og noen under religion).
--Gustav 28. nov 2006 kl. 00:29 (CET)

ny artikkel

har bytta ut alt innholdet med nytt. vet ikke helt om det belyste temaet noe serlig mer men... Dette har nå blitt en slags samleside for info og lenker om den gamle verden. sikkert mye språkfeil og andre ukorrektheter, feel free to fix:)

--Gustav 1. des 2006 kl. 03:21 (CET)


Fra siden: "Som en del av sin plan for å ta over verden tok løgnen livet av Sannhetens gudinne, for å sørge for at hun ble vekket til live når han var klar for å ta over jorden."
Var det en del av Sebks plan at Sannheten skulle vekkes igjen? Jeg trodde det var Skaperen som sto bak dette?
--Kristian 1. des 2006 kl. 10:15 (CET)