Diskusjon:Debans Glede

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Wikititler osv

Jeg ser at Arnfinn har fjernet titler og satt inn fet tekst i stedet. Blir det ikke mer oversiktelig med overskrifter og innholdsfortegnelse? Eller stikker jeg nesa der den ikke bør være nå? :)
--Kristian 22. des 2006 kl. 10:09 (CET)


Mulig at det er fordi da jeg la inn overskrifter i går så dukket det plutselig opp en innholdsfortegnelse midt i dokumentet.
Fikk ikke tatt den bort, så Arf la inn fet skrift i steden. Så, det er slik fordi vi kløna :) Monica 22. des 2006 kl. 10:23 (CET)

laiv.org?

Lurt med ei lita annonse i kalenderen også...

Asbjørn


Det kommer annonse i kalender straks vi har fått på plass formuleringen :)
Monica

Dato

Har dere satt noen dato? Ryktene sier jo at dette er forholdsvis nært forestående, og andre ting må planlegges for å passe rundt, så en dato hadde vært gull! :) --Ingrid 14. des 2006 kl. 12:41 (CET)


Dato er satt: 23-25februar. Masse info er på vei, og vil være offentlig om ca 1 uke :) Vi har stedet fra 22.02 og det vil være god mat til de
som har lyst til å hjelpe til med opprigg.-- Monica 14. des 2006 kl. 19:21 (CET)

Laivstart

23. er laivstart - men når på dagen? Trenger man både torsdag og fredag fri, eller holder det med fredag?

--Ingrid 22. des 2006 kl. 17:41 (CET)


Fjernet.... Svar ligger inne på siden.Monica 31. des 2006 kl. 12:47 (CET)

Arnfinn 29 desember totusenogseks

Kostymer?

Når kommer det mer info om kostymer? Det er under to måneder til laiven nå, og om man skal få til noe fancy må man i alle fall få begynt å se på stoffer. :) Og a propos stoffer, klarer vi å unngå nervøs-fløyel-og-fórsilke-som-ytterlag-bonanza? Jeg håper inderlig det... :)

Kostymer kommer

Anne Marie er i god gang, og info bør være ute snarlig. Monica

Ordet 'van'

Eg har sagt før at eg ikkje er veldig glad i ordet 'van' i Veiskillesammenheng, men eg skal ikkje masa meir om det no. Men kan vi holda oss til ei betydning? 'Van' kan bety både både engelsk 'of' og 'from' på nederlandsk, men når eg les 'De glorie van Deban' tenker eg umiddelbart 'Ære fra Deban', og det stemmer vel ikkje heilt. Dessutan rullar det ikkje akkurat av tunga. Kunne vi kalla det f.eks 'Glorie Debans' viss vi må ha eit gammalkiltansk navn for festen? Eg er klar over at det ikkje gir meining på nederlandsk, men dette er tross alt fantasy... :)

--Asbjørn 7. jan 2007 kl. 09:46 (CET)

Ordet 'van' blir jo faktisk her brukt som genitiv, altså eierskap. Greit nok i mine øyne hvis vi fortsetter med dette uniformt og til et minimum. Det er min feil at 'van' ble tatt i bruk. Jeg nevnte ikke dette ved våre første møter. Min glipp.

--Arnfinn 7. jan 2007 kl. 13:56 (CET)

Skal ein snakka om 'feil', så er vel det berre at folk har ulike oppfatninger om kva som er kult og ikkje. Folk har brukt 'van' i navn uavhengig av din input, Arnfinn, så det er ikkje poenget. Det ser ut til at eg er i mindretal, men eg synes det høres krøkkete ut.

Men for å oppklara: Kva er dette 'dette' du snakkar om å fortsetja 'uniformt og til et minimum'? Bruken av 'van' generelt? Som genitiv? Bruken av 'De glorie van Deban'?

Problemet vårt her som mange andre plasser er at vi har motstridande opplysningar og ein laiv om halvannan månad...

--Asbjørn 7. jan 2007 kl. 14:09 (CET)