Diskusjon:Ansvarsområder

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Tror det er fint med en liten oversikt. Det kan gjøre det enklere for noen som ønsker å arrangere laiv å komme i kontakt med rett person hvis de lurer på noe, event. for andre som generelt lurer på noe.

--Monica


Joda, men er dette beste måten å setja ting opp på? Bør det fleire folk opp på lista? Skal vi for eksempel setja opp folk som har arrangert laiv i settinga, og kva laiven handla om?

--Asbjørn 7. okt 2009 kl. 10:47 (CEST)


Har vi et Laiv kartotek/liste? Om ikke synes jeg definitivt at vi burde ha dette. Jeg kan godt starte på dette når jeg kommer hjem i kveld. Sammendrag av handlingen kan være en god ide, men i første omgang en liste over laiver med link til sider og hvem som arrangerte burde være en start.
Alle som hjelper til med spesifikke områder bør definitivt listes. Deretter er det en liten maurtue av mennesker som stepper inn her og der, noe som er flott! Jeg er derimot litt usikker på hvor "stort omfang" listen skal ha, da alle kan komme med innspill. Er litt redd for at det kan gjøre terskelen høyere for noen å bli involvert dersom de står me "ansvar Malderia" og har ideer til f.eks. Kiltan (kun eksempel).

--Monica 7. okt 2009 kl. 11:26 (CEST)


Etter en liten titt så ser jeg at vi har et kartotek om avholdte laiver her: Laiver. Er det noen ide å lage en mer fyldig beskrivelse av laivene som har blitt avholdt, eller beholde den som er der nå?

Monica 7. okt 2009 kl. 20:16 (CEST)


Vi bør absolutt ha meir detaljar om laivane. Men dei har jo lege på ønskelista lenge, så det tar nok litt tid. Eg trur at ei kjapp liste her er ein god start, med laiv, arrangørar og nokre stikkord om tema.

Det du seier om terskel trur eg ikkje er eit problem i det heile tatt. Dei som har havna på denne lista bør ha sjølvtillit nok til å vita at det er lov å bidra over heile fjøla. Ei liste over arrangørar og laivar kan også gjera det meir tydeleg.

--Asbjørn 8. okt 2009 kl. 08:52 (CEST)


Dette er en side som er kjekt å ha, vi får bare være flinke til å oppdatere.

Angående info om laiver, er det en ide at man skrier en kort oppsummering av en laiv etter at den er avholdt. Vi har jo akkurat kommet hjem fra Camarheim, kunne det ikke f.eks. være en god ide at noen lager en kort oppsumering av laiven på siden Camarheim (2009)? En gang må man jo begynne, og det er vel like greit å starte nå?

--9. okt 2009 kl. 16:56 (CEST)Martin


Det er en del av planen å lage en kort Oppsummering av Camarheim 09, men akkurat nå jobber jeg mest med å få regnskapet unna. ;)
--Kristian 10. okt 2009 kl. 17:29 (CEST)

Jeg fjernet sporsmaalstegnet etter navnet mitt, jeg. Er glad i Kyrthani og mer enn gjerne ansvarlig for dem (om ikke andre foeler et brennende behov, da skal jeg ikke ta fra dem gleden). Anne Marie