Diskusjon:Adaan

Fra VeiskilleWiki
Hopp til: navigasjon, søk

rydde opp?

trenger egentlig denne artikkelen opprydning? Det er lite trolig at det vil bli skrevet noe mer utfyllende om Adaan med det første. Er det ikke like greit å fjerne oppryddingsmerket? Evt kan man lage en liten liste over rykter og myter om dette merkelige landet..?
-Gustav 24. nov 2006 kl. 01:56 (CET)


Vi har meir skriven info om Adaan, og det er fint mulig å skildra landet betre utan å måtta finna på noko nytt.
Asbjørn 24. nov 2006 kl. 08:01 (CET)

Er det ikke egentlig helt greit at dette er all den infoen som er lett tilgjengelig om et land som har vært borte i 20 år og før det var omkranset av en enorm mur?
--Helge 15. aug 2012 kl. 09:11 (CEST)

Kan ikke helt se at vi har kartfestet dette riket i det hele tatt siden jeg kom inn. Ikke kan jeg huske at det har blitt spilt på siden Løgnen (bortsett fra refleksoner i historie). Er dette landet med etter stjernefallet, eller ikke?
--HansO 15. aug 2012 kl. 10:57 (CEST)

Adaan er borte. Men vi trenger kanskje mer fortellinger om både dette og andre historiske ting? Da vi startet opp var vi jo veldig opptatt av å se fremover, ikke beskrive historie. Kanskje er dette et forbedringsområde, legge til rette for at folk kan spille roller med historiekompetanse.
--Espen 15. aug 2012 kl. 11:40 (CEST)

Adaan er hvertfall ikke funnet enda, men hele verden er jo heller ikke utforsket. Det har likevel vært en generell enighet om at landet som sådan bør være forsvunnet i Tåka. Men det er vel alltids muligheter for at rester kan finnes her og der, og da kan det være nyttig med noe mer info enn det som står i dag.
--Kristian 15. aug 2012 kl. 12:23 (CEST)

Fair enough, putt det på siden det som er tilgjengelig. Eventuelt i kategorier ala: Lite kjent, hemmelig osv.
--HansO 15. aug 2012 kl. 12:27 (CEST)