Diskusjon:Adaan

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

rydde opp?

trenger egentlig denne artikkelen opprydning? Det er lite trolig at det vil bli skrevet noe mer utfyllende om Adaan med det første. Er det ikke like greit å fjerne oppryddingsmerket? Evt kan man lage en liten liste over rykter og myter om dette merkelige landet..?
-Gustav 24. nov 2006 kl. 01:56 (CET)


Vi har meir skriven info om Adaan, og det er fint mulig å skildra landet betre utan å måtta finna på noko nytt.
Asbjørn 24. nov 2006 kl. 08:01 (CET)

Er det ikke egentlig helt greit at dette er all den infoen som er lett tilgjengelig om et land som har vært borte i 20 år og før det var omkranset av en enorm mur?
--Helge 15. aug 2012 kl. 09:11 (CEST)

Kan ikke helt se at vi har kartfestet dette riket i det hele tatt siden jeg kom inn. Ikke kan jeg huske at det har blitt spilt på siden Løgnen (bortsett fra refleksoner i historie). Er dette landet med etter stjernefallet, eller ikke?
--HansO 15. aug 2012 kl. 10:57 (CEST)

Adaan er borte. Men vi trenger kanskje mer fortellinger om både dette og andre historiske ting? Da vi startet opp var vi jo veldig opptatt av å se fremover, ikke beskrive historie. Kanskje er dette et forbedringsområde, legge til rette for at folk kan spille roller med historiekompetanse.
--Espen 15. aug 2012 kl. 11:40 (CEST)

Adaan er hvertfall ikke funnet enda, men hele verden er jo heller ikke utforsket. Det har likevel vært en generell enighet om at landet som sådan bør være forsvunnet i Tåka. Men det er vel alltids muligheter for at rester kan finnes her og der, og da kan det være nyttig med noe mer info enn det som står i dag.
--Kristian 15. aug 2012 kl. 12:23 (CEST)

Fair enough, putt det på siden det som er tilgjengelig. Eventuelt i kategorier ala: Lite kjent, hemmelig osv.
--HansO 15. aug 2012 kl. 12:27 (CEST)