Dirk Rijnders

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Dirk Rijnders
Navn Dirk Rijnders
Født ca år 30 før stjernefallet
Nasjonalitet Uder-Hopfer
Yrke Alterholder
Titler Alterholder for Baronessen av Schoorl
Spilt på A day in the court of
Spiller André Szajnfeld

Dirk Rijnders var i flere år Alterholder for Baronesse Jacomina Nifterik van Schoorl, og fungerte som en av hennes rådgivere, også utover religiøst relaterte saker. Han stod også for den religiøse opplæringen av Annabel, baronessens datter.

Da hoffet var samlet på Baronessens jakthytte var Dirk Rijnders med og bistod både Baronessen og hennes familie og en del av gjestene med religiøst relaterte råd, samt tolking av jærtegn. Han ble uvitende trukket inn i krangelen mellom Jacomina og Annabel rundt Annabels forestående forlovelse med kaptein Florensz av Auke den yngre.

Noen dager etter Starvalds krigserklæring mot Uder-Hopfen forsvant Dirk Rijnders, og er ikke sett i Uder-Hopfen siden.

Important.pngHemmelig: Denne artikkelen inneholder lite kjent informasjon. Ikke misbruk den. (Om merking av sider)

- Dirk Rijnders er egentlig en Kiltansk Debanprest og spion, smuglet inn i Uder-Hopfen av Baronesse van Schoorl. Kort etter at krigen startet forlot han Uder-Hopfen og returnerte i stillhet til Kiltan.
- Da stort sett alle var samlet for å høre hvem som skulle lede krigen lot Dirk edle frøken Annabel Nifterik van Schoorl stikke av sammen med ridder Dante Bezemsteel. Da han senere ble spurt om hvor Annabel var hevdet han hardnakket å ikke ha sett noe.