Dimitri Falkenheim

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Dimitri er opprinnelig adelsmann fra Kroam.

Dimitri Falkenheim
Navn Dimitri Falkenheim
Alias Meinklaff
Født 21 år før Stjernefallet.
Nasjonalitet Falkenheim/Kroam/De frie riddere av Falkenheim
Yrke Adelsmann/Dommertilbeder
Spilt på Legender - Når gud og hvermann møtes
Løgnens rike
Spiller Bruker:Per Hagenæs

Han er tvililling med Willhelm. Dimitri er ca 40 år. Han trener mye og er en sprek gammel mann. Dimitri er som person en bortskjemt adelsmann. Han trives bedre med feltlivet enn i lange strategiske møter hvor han drikker mye vin og lar de andre fikse den biten. Han er en håndhever av streng disiplin, og utfører gjerne avstraffelse selv noe han ser på som sin plikt som leder. Dimitri er flamboiant og hissig tar lett til å bruke fysikken sin eller kjeften, og Willhelm glatter over eller snakker broren sin til fornuft. Dimitri er en utspekulert rankespiller, og vrir seg ofte ut av vanskelige situasjoner med streetvise eller fysikk. Dimitri er en håpløs drikke fant og liker best å betale for malte piker enn å binde seg til ett forhold. Dimitri er en hard kriger, og stolt tilhenger av Dommeren. Han har sers lite til overs for strenge damer, og serlig fra Kroam etter de "røvet" lenet til Falkenheim brødrene.

Dimitris nærmeste venner er Markon Pilefjell,ivo trubaduren med sine griseviserog Wolfgang Leideg med 12 år i tåkefronten som er hans nærmeste venn.

Brødrene arvet et stykke land av sin far, Baron Eckhard von Falkenheim. De vanskjøtte lenet og ble kjeppjaget inn i tåken. I tåken møtte de Tåkeridderen og Fyrsten. De svor å følge ham og mottok lenet Falkenheim. Brødrene hadde bedre hell med sitt nye len i Løgnens rike. De skapte et len basert på hardt arbeidende bønder, strenge lover og en tålelig grei fordeling av goder.

Dimitri var tro mot Fyrsten, og ble uvenner med sin bror når han giftet seg med en underjordisk. Han sendte da ut leiemordere for å likvidere brudeparret men feilet i denne saken.

Tiden etter Løgnens Rike: Wilhelm og Dimitri skuler på hverandre og deres næreste styrer Lenet i større og større grad. År 5: Verdensforbundet? erklærer at lenet Falkenheim skal styrtes. Barbarene kommer og Wilhelm og Dimitrij stikker av med pengene. Brødrene har forsonet seg i noen grad. År 5-10: Guttene ligger i skjul på kneiper rundt om i den vide verden. De går under kallenavnet Meinklaff. År 11-18 Brødrene fanger hekser og selger dem for penger. For pengene kjøper de fri fanger og trener dem til soldater i Tåkefronten. De beste og mest lojale soldatene beholder de selv. Soldatene er sovende agenter, om lag 250 eksisterer. År 19 Legender. Guttene møter sine tidligere rådgivere: Markon Pilefjell, Wolfgang Leideg, Ivo samt Marion, ei heks fra Kroam. Marion narret gruppen til å tro at hun hadde fått et kall fra Dommeren om at guttene skulle møtes og finne frem til et sted med en mektig entitet og binde denne til dommeren. For å gjøre dette møtte de mane frem Dommeren. Da Wolfgang fikk et anfall av tåkesyke slo han ned Markon, gruppens Dommerprest og de trengte en standin til å utføre ritualet. Marion tar rollen med et lurt smil. Gruppen forsøker å mane frem Dommeren og binde en magisk kraft til ham. Det går galt og heksen maner frem Løgnen i stedet. Gruppen blir lemlestet av Samena. Wilhelm, Dimitrij og Wolfgang Leideg flykter med reisekassen, slik de har for vane. Tanken om en organisasjon begynner å ta form Frie Riddere av Falkenheim