Dargan Belumn

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Dargan Belumn
Navn Dargan Belumn
Alias Laran Høyberg
Født 3 fS
Nasjonalitet Malderia
Yrke Forretningsmann
Spilt på Ekspedisjonen
Spiller Thomas Malterudbakken

Dargan Belumn har vokst opp med sin onkel, Prazan Belumn i Malderia.


Personlighet

Dargan er overlegen, voldelig og impulsiv. Han er ikke vant til å ta ordre og forventer at alle gjør som han sier, siden det er han som har alle pengene.


Oppvekst

Kommer fra Berloc by. Det året han ble født, ble Dargans far drept sammen med bestefaren i et oppgjør om gjeld. Farens yngre bror, Prazan, tok kontroll over familien og ordnet opp. Prazans tilsynelatende magiske forståelse av forretninger gjorde at Dargan etterhvert kunne vokse opp i relativ velstand. Prazan dro etterhvert til Malderon for å drive større forretninger der, og lot Dargan styre organisasjonen i Berloc by. Dargan fikk dermed smaken på det gode liv og omga seg med luksus og smiskere. Så ingen grunn til å melde seg inn i den malderiske hæren, og utviklet en ganske lav arbeidsmoral, det er tross alt mange andre som kan betales for å gjøre den samme jobben.

Familiebedriften

Familien Belumn drev beskyttelse og overtalelse, samt vanlig og uvanlig handel i Malderia. Prazan Belumn har drevet forretningene fra Malderon, mens Dargan Belumn har drevet ut fra Berloc by.

Ekspedisjonen

Da Prazan Belumn meldte seg på som sponsor for ekspedisjonen til området mellom Eledyn og Vilkafjord, trengte han en person han kunne stole på i arbeidsgjengen. Valget falt på Dargan.... Familie er tross alt det man kan stole mest på. Motvillig, men redd for å bli gjort arveløs, ble Dargan gitt aliaset Laran Høyberg og ansatt som kokk på Ekspedisjonen. Hatet intenst alt det fysiske arbeidet dette medførte, samt den totale mangelen på luksus. Er ikke sett etter at tåka angrep ekspedisjonen.