Assi

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Assi
Navn Assi
Født 14 år før Stjernefallet.
Yrke Kunstner og Bonde
Spilt på Legender - Når gud og hvermann møtes
Spiller Gustav

Assi er en kunstnersjel og styres av sine følelser. Han elsker å spille musikk, lage dumme rim og generelt gjøre så lite annet som mulig. Hans store svakhet er vakre kvinner og han er kjent for å være en storsjarmør.

Historie

Etter stjernefallet våknet Assi opp på Tilfeldighetens Slette sammen med de andre av sitt folk. Som de andre våknet han opp uten minne om hvor han kom fra, men noen ganger fikk han visjoner/hallusinasjoner fra å være i en stor by. (mer kommer..)

Forelsket i Mørket

19 år etter stjernefallet ble den rolige plassen plutselig overbefolket av alt slags folk, som kom på grunn av Kong Eols grav. Dette gjorde Assi meget frustrert, for han hadde ikke mye til overs for fremmede. Men noen lyspunkter kunne han se, for det kom også en familie fra kyrtani-folket og blant dem en ung kvinne, Ishte, som både var vakker og kunne synge og danse. I samme øyeblikk han så henne danse hadde han satt seg målet om å kare denne kvinnen og han gjorde alt som stod i hans makt for å kurtisere henne. Men hun var ikke lett å få, for hennes familie passet godt på henne og kyrtani-folket skal ikke ha noe med Moloch, hvertfall ikke på den måten. Sakte men sikkert klarte han å vinne hennes hjerte, men hun var kravstor. "Alt eller ingenting" var hennes krav. Ishte krevde at han måtte forlate sitt eget folk og reise med dem om det skulle bli noe av. Dette var et valg Assi ikke tok lett på. På den ene siden regnet han med at den fredelige plassen aldri mer ville være like fredelig, på den andre siden var det mange der han elsket høyt. til slutt falt valget, hjertet hadde talt og denne kvinnen ville han ofre alt for og det skulle vise seg at det var akkurat det han gjorde. For kvinnen hadde solgt sin sjel til Eberyok, mørkets fyrste. Assi gikk til sitt folk og gav fra seg alt, jorden han dyrket, huset han bodde i og kastet av seg borgertørklet for så å sverge pakten til Kyrthanim. Så skulle det bli bryllup, men bryllup ble det ikke for i det pakten var sverget ble Ishte drept av en av Assis gode venner, Ninurta. Assi ble fullstendig knust og satt igjen uten ære, uten sin kjære og uten sitt folk. Han bestemte seg da for å resie avgårde for aldri å komme tilbake. Hvor han endte opp er det ingen som vet.