Aran

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Presentasjon

Aran er ridder av Malrids Sirkel.

Før riften var han ofte utenriks, som militær rådgiver for allierte, som feltherre for egne eller andres tropper, som diplomat (i den grad noen ridder er diplomatisk).

Aran var med på Kaerns ritt for å samle Malderia, Adelslaget, utrenskningen av kirken til Budbringeren. Han har vært ved Tåkefronten en rekke ganger, og ryktes å ha overlevd å sloss mot alver, (eller var det snakket med ?!), noen galninger sier til og med at Earden har talt gjennom ham...

På grunn av sine mange bidrag for Malderia har Aran fått den sjeldne æren å bli kommandant for den lille garnisonen Arans hus, som for de fleste er kjent som et vertshus. Dette gjør at Aran er en av veldig få riddere som har blitt en person i tillegg til en uniform i vanlige maldereres øyne.

Som alle riddere fungerer Aran også som dommer. Innen Malrids sirkel har Aran vært del av den innerste kretsen, men er ikke lenger så politisk aktiv som før.

Familie, venner, bekjente

Arans nærmeste familie er hans brødre og søstre i Malrids sirkel. Blant dem er Drakan, Arans stridsmagiker, den som står ham aller nærmest. I tillegg har han sin biologiske familie, døtrene Ariane, Aria og Arla. Aran har også overtatt ansvaret for Fernia, som er datter av en ridder som dro ut for å bekjempe tåka, men aldri kom tilbake. I tillegg har Aran en rekke venner i utlandet, folk som har vært innom garnisonen, eller folk han selv har møtt på reise.

Spiller og opptredener

Spilt av Martin K.Arans Hus tre ganger, Gone Fishing og Sannhetens Øyeblikk.