Aiko Schilderberg

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Aiko Schilderberg
Navn Aiko Schilderberg
Født år 18 før stjernefallet
Nasjonalitet Kroamitt
Yrke Bartender
Spilt på fru Cromdaus,fru Cromdaus høstsalong
Spiller André Szajnfeld

Aiko jobber som bartender og utkaster hos fru Cromdau og har gjort dette i noen år. Selv om terningsvennene innimellom avløser han bak bardisken er det liten tvil om hvem som er sjefen i baren, i hvertfall intil fru Cromdau eller Spillmaestraen dukker opp.

Fortid:
Aiko ble som ung mann i Løgnens Rike en av fyrst Karinov sine tåkeriddere og etter stjernefallet et medlem av Monarkas livgarde. Rundt år 9 etter stjernefallet fikk han en stygg hodeskade som følge av hendelser som involverte Keshisk artilleri og et festningsverk som kollapset. Hodeskaden gjorde at han mistet evnen til å kommunisere med de andre gardistene, og endte dermed karrieren hans i militæret.

Han ble etter hvert ansatt som Bartender i spillsalongen til fru Cromdau, og det var her han møtte sin kone Adella Schilderberg. Hun var eneste arving til en svært rik familie, men det var relativt godt kjent at hun langt fra var den skarpeste kniven i skuffen. Adella og Aiko fikk aldri noen barn og da hun døde i en rideulykke på våren i år nitten tok staten over forvaltningen av familiens penger. På tross av dette virket Aiko fortsatt å ha overraskende god økonomi, selv om han ofte klaget over at det ikke var mulig å opprettholde sin vanlige livsstil.

Important.pngHemmelig: Informasjonen i følgende avsnitt er svært lite kjent. Kun personer som har svært gode kontakter i Kroams kriminelle underverden kjenner til dette (Om merking av sider)

Aiko har i snart åtte år operert som leiemorder og i Kroams lyssky underverden, først alene og nå med flere folk som direkte eller indirekte jobber for han. Han og hans nettverk er absolutt ikke billig å engasjere, men til gjengjeld så garanterer han resultat og at ingen spor leder tilbake til hverken han eller oppdragsgiveren.

Sporløse forsvinninger og "ulykker" er hans spesialiteter.