Ada Guttormsdatter

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Ada Guttormsdatter
Navn Ada Guttormsdatter
Født År 3 e.S
Nasjonalitet Ulymar
Spilt på Camarheim (2006)
Spiller Anne Marie

En vennlig og meget nysgjerrig jente, som ikke er redd for å stille spørsmål om alt hun lurer på. Født år 3 etter Stjernefallet, på en gård i Archaz-området, hvor hun fortsatt bor med sin familie. Der driver faren med kvegdrift, men han har vært ganske fraværende, så Adas forbilder har vært to eldre og meget bøllete søstre (og hvordan hun da har klart å bli så lite bøllete selv, er et godt spørsmål). De har hengt mye rundt Gauchoene som jobber der.

Ada sparer på sanger i en bok hun alltid har med seg, og siden hun ikke "diskriminerer sanger", som hun selv sier, er det mye rart som havner i boken. Hun elsker musikk og bærer på en liten drøm om å kunne leve av det.

Mor døde for mange år siden, og Ada jobber aktivt for å få far gift igjen. Er også meget oppspilt over noen diamanter som de har funnet, som gjør at familien nå er meget velstående.

Venner og bekjente

Ble kjent med mange hyggelige mennesker på Camarheim, og vil nok regne de fleste hun snakket med som "venner". Kanskje spesielt familien Valdez/Verdinieri.