Aaron Sha-Aris

Fra VeiskilleWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
Aaron Sha-Aris
Navn Aaron Sha-Aris
Født 15 år F.S.
Nasjonalitet Althéa
Yrke Jaktfører i Den althéiske hær
Titler Kaptein for et Kavaleri regiment ved Sha-Éla og Førstejeger for Kavalerikompaniet ved Sølvminene i Athani-Varra
Spilt på Jakten fortsetter - Fiender iblant oss
Spiller Sindre F

Presentasjon

Aaron Sha-Aris er Jaktfører i Den althéiske hær. Hans far Stravos Tar-Aris er prest av Den røde orden i Althéa. Aaron Sha-Aris har dermed måttet kjempe seg opp i det militæret systemet på lik linje med en kasteløs. Han er en tøff og barsk kavalerist som stadig settes inn ved Sha-Éla når tåken ser ut til å tykne litt ekstra... Han har dermed fått sin vanlige post ved sølvgruvene i Athani-Varra for å være nær Sha-Éla ved slike unntakssituasjoner.


Kort historie

Aaron Sha-Aris er sønn av Stavros Tar-Aris og tipp...tippoldebarnet til Tyrion Tar-Aris, og vokste opp på Aris prestegården utenfor Olim. Aaron valgte å søke en karriere i Den althéiske hær til tross for familiens ønske om en presteutdanning.

År 1 E.S.: Giftet seg med Alena Yl-Valdor fra den store nabogården, og de fikk barna Panos og Isadora. Alena døde av barselfeber når Isadora ble født.

År 5 E.S.: Giftet seg av kjærlighet med den kasteløse og meget vakre Minerva Omri, og de fikk barna Diantha, Tyrion og Aaron.

År 4 E.S.: Aaron var i utgangspunktet i en kavalerienhet som hestehjelper, men i kampen om Solåsene, Tar-Ambil, døde Førstejegeren. Da ingen av de andre offiserene tok kommandoen, var han nødt til å gjøre det selv. Han kastet seg på en hest og ledet restene av enheten ut av en håpløs situasjon og reddet livene deres. Ble her, som 19-åring, utnevnt til Jeger.

År 13 E.S.: I felttoget med Den Althéiske Lanse over Solåsene og mot Lothbard ble det en situasjon hvor man sto uten nok offiserer til alle verv. Der på slagmarken ble Aaron utnevt til Jaktfører. Kort tid etter utnevnelsen måtte han ta et upopulært, men livssparende valg. Han valgte å stå igjen på en bro sammen med ti mann og holdt fienden i sjakk for å la resten av kompaniet slutte seg til den store styrken før et større slag. Bare Aaron og én mann til overlevde, men Lothbardierne klarte ikke å ta broen. Kavalerikompaniet spilte en avgjørende rolle i slaget og sikret seier for Den Trinasjonale Allianse.

Aaron utmerker seg ved Sha-Éla og får et rykte på seg som "the go-to guy" når man trenger en kavalerist offiser med is i magen. Da Altheere ikke får være mer enn én måned ved Sha-Éla om gangen får Aaron en post i nærheten ved Athani-Verra for å raskt kunne komme til unnsetning når han trengs.


Important.pngHemmelig: Denne artikkelen inneholder lite kjent informasjon. Det som er under dette banneret er lite kjent informasjon. Det er ikke mange som kjenner til dette, og nesten alle er Prego medlemmer. (Om merking av sider)

.

Aaron Sha-Aris er medlem av Prego

Fant kong Mylades grav i Athani-Varra vinteren år 21 e.S.