VeiskilleWiki:Ukens artikkel

Fra VeiskilleWiki
Hopp til: navigasjon, søk

Ukens artikkel er en bolk på hovedsiden som blir oppdatert en gang i uken med de første avsnittene fra en utvalgt artikkel.

Alle kan være med på å bestemme hvilken artikkel som skal vises i ukene som kommer. Dersom du har et forslag til en artikkel kan du klikke her for å komme til ukeoversikten. Finn så den uken du ønsker å endre og klikk på "diskusjon"-lenken på undersiden av ukeartikkelen. Her kan du legge inn et forslag til en artikkel. Dersom det ikke er motforestillinger kan du klikke på "rediger"-lenken under ukeartikkelen og legge inn en liten snutt av den aktuelle artikkelen.

Det er lov å foreslå nye artikler for uker med artikler som alt har vært vist. Bruk diskusjonssiden til den aktuelle uken.

Artikler som er utvalgt til å vises på forsiden er merket med {{Forsideartikkel}}, og har en liten stjerne (Stjerne.png) øverst til høyre. De ligger også i kategorien Forsideartikler.

Denne ukens artikkel på hovedsiden ser slik ut:

Innhavet.jpg
Innhavet er den store sjøen som ligger midt i Veiskilleverdenen. Det er ikke ufarlig å begi seg ut på vannet, for det driver en del tåkebanker der ute. Disse er kjent for å oppstå plutselig, og for å bevege seg mot vinden. Av og til driver de inn over land også, og da gjerne inn mot byer eller ansamlinger av mennesker.

Hadde det ikke vært for Tåka hadde Innhavet vært den overlegent raskeste reiseruten mellom nasjonene med kystlinje.