VeiskilleWiki:Ukens artikkel

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 16. jul. 2007 kl. 18:43 av Kristian (diskusjon | bidrag) (Bytte ut artikler)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk

Ukens artikkel er en bolk på hovedsiden som blir oppdatert en gang i uken med de første avsnittene fra en utvalgt artikkel.

Alle kan være med på å bestemme hvilken artikkel som skal vises i ukene som kommer. Dersom du har et forslag til en artikkel kan du klikke her for å komme til ukeoversikten. Finn så den uken du ønsker å endre og klikk på "diskusjon"-lenken på undersiden av ukeartikkelen. Her kan du legge inn et forslag til en artikkel. Dersom det ikke er motforestillinger kan du klikke på "rediger"-lenken under ukeartikkelen og legge inn en liten snutt av den aktuelle artikkelen.

Det er lov å foreslå nye artikler for uker med artikler som alt har vært vist. Bruk diskusjonssiden til den aktuelle uken.

Artikler som er utvalgt til å vises på forsiden er merket med {{Forsideartikkel}}, og har en liten stjerne (Stjerne.png) øverst til høyre. De ligger også i kategorien Forsideartikler.

Denne ukens artikkel på hovedsiden ser slik ut:

Gammelverden.jpg
Kyrth var navnet på et enormt fjell som før Stjernefallet lå midt i den kjente verden, med grense mot Ciran, Malderia, Adaan og et lite lass med småbaronier og fyrstedømmer. Legender forteller at Kyrt en gang var et meget fredelig og sentralt rike. Landet var kjent for sine gode håndverkere, sin meget vakre hovedstad som lå på toppen av fjellet Kyrt og sin florerende handel.