VeiskilleWiki:Ukens artikkel

Fra VeiskilleWiki
Revisjon per 16. jul. 2007 kl. 17:43 av Kristian (diskusjon | bidrag) (Bytte ut artikler)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk

Ukens artikkel er en bolk på hovedsiden som blir oppdatert en gang i uken med de første avsnittene fra en utvalgt artikkel.

Alle kan være med på å bestemme hvilken artikkel som skal vises i ukene som kommer. Dersom du har et forslag til en artikkel kan du klikke her for å komme til ukeoversikten. Finn så den uken du ønsker å endre og klikk på "diskusjon"-lenken på undersiden av ukeartikkelen. Her kan du legge inn et forslag til en artikkel. Dersom det ikke er motforestillinger kan du klikke på "rediger"-lenken under ukeartikkelen og legge inn en liten snutt av den aktuelle artikkelen.

Det er lov å foreslå nye artikler for uker med artikler som alt har vært vist. Bruk diskusjonssiden til den aktuelle uken.

Artikler som er utvalgt til å vises på forsiden er merket med {{Forsideartikkel}}, og har en liten stjerne (Stjerne.png) øverst til høyre. De ligger også i kategorien Forsideartikler.

Denne ukens artikkel på hovedsiden ser slik ut:

Jeg gjør alt for litt øl, et deilig krus med øl!
Alt for litt øl og tobakken!
Jeg er tom for kreditt, brukt på damer og på sprit,
og jeg sover ute i stallen sammen Blakken!

Alt for litt øl er en hyllest til en av de viktigste drivkreftene i verden, denne gyldne, skummende drikken som brygges på malt. Den er sunget overalt der man nyter øl og tilhører ingen spesiell nasjon.